Even ontspannen in een privé sfeer samen of alleen. Wel of niet gecombineerd met een heerlijke behandeling.

Sauna en Turks Stoombad

Onze Finse Sauna heeft 4 zitplaatsen of 3 ligplaatsen en is bij een wellness-boeking alleen voor jou en jouw gezelschap. De kachel is zelf op te gieten met heerlijke etherische geuren. Er is gelegenheid om buiten af te koelen met een koude handdouche. Binnen is een warme douche en een koude stortemmer aanwezig. Heerlijke zeezoutscrub (inbegrepen) en badhanddoeken zijn te huur. (gratis bij een arrangement)

Wat doet een sauna voor je?

Je lichaam reageert op een spel van warmte en koude. Als je op een goede manier gebruik maakt van de sauna geef je je lichaam een training. Je ververst de vochtreserves, bouwt weerstand op én zorgt voor ontspanning van lichaam en geest. We begeleiden je met goede informatie en zorgen dat alles keurig hygiënisch en veilig verloopt.

Sauna - Studio Vitahealth

Turks stoombad

Naast de sauna hebben wij ook een Turks Stoombad met maximaal 4 zitplaatsen, ook hier kun je de etherische geuren beleven. Het stoombad is supervochtig en (veel) minder heet dan een sauna. Ideaal voor mensen die minder snel kunnen transpireren. De weldadige warmte van de stoom opent de poriën, reinigt de huid, stimuleert de bloedsomloop en voert afvalstoffen uit het lichaam.
Net als de sauna is een stoombad een vorm van relaxen in combinatie met lichaamsreiniging. De warme stoom is erg aangenaam voor je luchtwegen.

Wil jij er een arrangement van maken, combineer dan je wellness-bezoek met een heerlijke behandeling, zie de mogelijkheden.
Arrangement 4 uur (keuze uit 2 van onderstaande behandelingen) of arrangement 6 uur (keuze uit 3 van onderstaande behandelingen):

  • Andullatie massage d.m.v. een matras
  • Infrarood deken met verzorgende pakking
  • Gezichtsbehandeling
  • Massage benen of rug en nek-, schouder
  • Leem-voetenbad met voetmassage

Onbeperkt gebruik van alle saunafaciliteiten, koffie/thee/water en wij zorgen natuurlijk dat er altijd iets lekkers te knabbelen voor je klaarstaat. Bij een 6 uurs-arrangement is er een lunch inbegrepen.

4 uurs Arrangement € 129,95 per persoon
6 uurs Arrangement € 159,95 per persoon

Kom heerlijk ontspannen in een privé sfeer. Even weg uit de dagelijkse hectiek! Combineer (optioneel) je wellness moment met een behandeling.