“Gezond zijn en zolang mogelijk gezond blijven”

Wacht niet af tot klachten veranderen in ziektes en je naar de huisarts moet voor een pilletje. Neem zelf je verantwoordelijkheid met goede, lekkere maar vooral gezonde voeding! Jij wilt toch ook zolang mogelijk gezond zijn en blijven.

Maak nu een vrijblijvende afspraak voor jouw unieke voedingsplan, speciaal op jouw bloedwaarden afgestemd. Dan heb je de eerste stap gezet naar een gezonde levensstijl! Bereid je voor op een life-changing-experience.

Of je nou strijd tegen je extra kilo’s, dat buikje en die love handles of je je gezondheidsklachten aan wilt pakken, je zal aan het begin even moeten doorzetten, maar je zal snel ervaren dat je je fitter voelt, beter slaapt, de wereld beter aan kan en gaat stralen!

“Natuurlijk afvallen zit in gezonde voeding”

Voordat ik voedingscoach werd, heb ik ontelbare keren mijn lijf onderworpen aan allerlei diëten zoals Weight Watchers, Lady Line, Sonja Bakker, Keto, enzovoorts. Allemaal zijn ze erg gefocust op afvallen. Wat heb ik een honger geleden!

Er is nauwelijks aandacht voor de verschillen in voedingsstoffen, noch voor de kwaliteit van voeding en al helemaal niet voor de gevolgen ervan in je lichaam: jojo-en, hormoon disbalans, insuline pieken en ondervoeding.

Metabolic Balance kwam vervolgens op mijn pad, hier ben ik toen enthousiast aan gestart. Ik merkte al snel vele voordelen. Mijn lichaam werd blij, ik verloor mijn kilo’s, mijn darmen kwamen tot rust, kreeg mijn allergie onder controle, ik sliep heerlijk en ik voelde me vele malen beter.

Door de jaren heen heb ik mijn kennis over voeding verrijkt, het was een ontdekkingsreis waarvan ik heb geleerd en nog altijd leer. Het heeft mij inzichten gegeven over hoe je met je lichaam om zou moeten gaan om het zo gezond mogelijk te houden. Nog meer dan altijd ben ik er van overtuigd dat gezonde voeding het beste medicijn is. Deze kennis wil ik daarom delen en ik wil jou helpen naar inzichten in een gezond en gelukkig leven.

Als je aan de slag wilt gaan met jouw Persoonlijk Voedingsplan, nodig ik je uit om bij me langs te komen. Je wordt steeds gewogen, gemeten en we bespreken je vragen. Tussendoor mag je me altijd appen of bellen.

Heel veel succes!

Liefs, Berdina

Meten