Wist jij dat bewegen in een TFM cabine vele voordelen biedt voor lichamelijke klachten en een strakker lichaam?

Bewegingstherapie als groot voordeel voor lichamelijke klachten

Heb jij last van reuma, fibromyalgie, artrose of artritis? Dan is het bewegen in een TFM cabine ideaal voor jou! Doordat je de oefeningen liggend uitvoert ervaar je geen rug- en gewrichtsklachten tijdens je oefeningen. De warmte in de TFM cabine zorgt ervoor dat jij nadien minder spierpijn ervaart. Onder persoonlijke begeleiding voer jij oefeningen uit die speciaal op jou zijn afgestemd.

Bewegen in een TFM cabine heeft ook positieve effecten op je stofwisseling en doorbloeding. Door de warmte in de TFM cabine wordt de tijd waarin jij bezig bent aanzienlijk korter. Zo ben je per keer nog maar 30 tot 45 minuten bezig!

Vind jij het niet fijn om naar een sportschool te gaan en wil je liever kleinschalig begeleid worden in jouw gezondere leefstijl boek dan snel jouw vrijblijvende proefles in!

TFM cabine: snel afvallen zonder spierpijn

Doordat de doorbloeding van het lichaam en de huid worden gestimuleerd, wordt de afbraak van vetreserves geactiveerd. Door te bewegen in een TFM cabine is het mogelijk om sneller af te vallen. VitaHealth staat voor een gezonde levensstijl. Daarom kun je bij ons een programma volgen dat volledig wordt aangepast op jouw leeftijd, conditie en fysieke tekorten of klachten. Een onderdeel van ons programma is het bewegen in een TFM cabine. Ga voor meer dan alleen een slanker lichaam, voel je weer zelfverzekerd en gelukkig! Wij vertellen je alles wat je moet weten over onze TFM cabines!

Warmtecabines - Studio Vitahealth

Wat is een TFM cabine?

Een TFM cabine is eigenlijk hetzelfde als een warmtecabine. In een TFM cabine slank je af door doelbewust te bewegen. In de TFM cabine is het een aangename temperatuur tussen de 36°C en de 40°C. Het bevordert de doorbloeding van huid- en spierweefsel en voorkomt spierpijn. Daarnaast biedt het nog veel meer voordelen voor mensen die lekker willen bewegen en willen afvallen.

Nieuwsgierig of TFM in jouw nieuwe leefstijl past? Boek een GRATIS proefles.


Heb jij een bepaald doel voor ogen maar weet je nog niet hoe je dit kan realiseren? Wil jij bijvoorbeeld gewicht verliezen? Of op specifieke plekken van je lichaam vet verbranden? Dan kan bewegen in een TFM cabine écht iets voor jou zijn! Heb jij interesse? Neem gerust contact met ons op, dan kunnen we alle mogelijkheden even met je doornemen!