Microdermabrasie een diamant behandeling

Snel en hele mooie resultaten met Microdermabrasie!

Microdermabrasie is “hot” en is één van de top behandelingen bij Studio VitaHealth omdat het snel hele mooie resultaten geeft! Een microdermabrasie behandeling geeft namelijk al na één keer een mooi resultaat. Je kunt het als een eenmalige behandeling ondergaan als een oppepper maar ook in kuurverband om het beste en mooiste resultaat te krijgen.

Onze huidspecialistenwerken uitsluitend met diamanten, daarmee kunnen we meer huidtypen op een veiligere en pijnloze manier behandelen. Door middel van Microdermabrasie wordt de bovenste fijne huidlaag verwijderd, waardoor er een zachte, frisse en gelijkmatige huid tevoorschijn komt. Diamant Microdermabrasie verwijdert de dode huidcellen waardoor de celdeling van uw huid versnelt wordt, uw huid ziet er direct een stuk gladder en egaler uit.

Door het afslijpen van de bovenste huidlaag ontstaat een natuurlijk proces waarin collageen aanmaak door de cellen wordt gestimuleerd. De huid blijft intact en de behandeling is pijnloos.

Het voordeel van het systeem is dat er na de microdermabrasie onmiddellijk ingrediënten in de huid kunnen worden gesluisd. We sluizen met behulp van ultrasound serums in, die per behandeling op de huid en indicatie aangepast worden, omdat de huid nu volledig open staat voor opname en de trillingen het mogelijk maken om tot in de diepere huidlagen door te dringen en de huid zo optimaal kunnen voeden.

Hierna sluiten we af met Cold Sheet Masker waarmee we de producten als het ware verzegelen, doordat de stofwisseling vertraagd, kunnen ingesluisde producten langer hun werking doen in de huid, deze combinatie van behandelen maakt het mogelijk om in kleine stapjes grote resultaten op korte termijn te bereiken.

Oxygeno en UltraSound

Het alternatief voor microdermabrasie, fruitzuurpeeling en zuurstofbehandeling in één!

Ben jij op zoek naar dé manier om jouw huid te verbeteren? Dan is de OxyGeneo behandeling echt wat voor jou! Door deze exclusieve behandeling verbeteren wij de huidtextuur van binnen en van buiten en laten wij jouw huid weer stralen. We zetten bij deze behandeling het zelfregenerend proces in werking. Na de behandeling voel je direct het verschil! De fijne lijntjes evenals rimpels verminderen, de huid ziet er gladder uit en poriën worden verfijnd. Het verbluffende resultaat van deze behandeling komt dan ook voort uit de genezende werking van zuurstof en het toevoegen van werkzame stoffen.

Resultaat voor langere termijn kunt u behalen door de Oxygeneo-behandeling in kuurverband te ondergaan.

Beauty Angel Herbal Peeling

Deze top treatment is een echte reset voor je huid!

De Beauty Angel Herbal Peel  is een huidverbeterende en huidverjongende behandeling die werkt op het natuurlijke herstellingsvermogen van onze huid. Deze kruidenpeeling is samengesteld uit een mix van natuurlijke ingrediënten zoals o.a. Blaaswier, Witte  prongilla en Algen. De peeling geeft een optimaal resultaat.

De huid wordt van binnenuit gestimuleerd om zichzelf te vernieuwen waardoor doffe dode huidcellen van de huid worden afgestoten. In tegenstelling tot veel peeling methoden werkt deze peeling niet van buitenaf maar echt vanaf de diepere huidlagen naar buiten toe.  Daarnaast wordt de productie van collageen, elastine en hyaluronzuur geactiveerd wat zorgt voor een verbetering van elasticiteit, versteviging en hydratatie in de huid. Kort gezegd werkt deze behandeling zeer intensief en op een natuurlijke wijze tegen het huidverouderingsproces van onze huid.