Detoxbody

Duurzaam centimeters verliezen in 3 stappen

Wat is DetoxBody?

Om af te vallen, moet het metabolisme eerst een flinke boost krijgen. Dat kan door twee verschillende technologieën met elkaar te combineren: de DETOXBODY Lipo-Laser en de ANDUBALANCE. De één zorgt voor de afbraak van de vetcellen, de andere voor een goede lymfedrainage.

1. LICHAAMSMETING

LEER DE SAMENSTELLING VAN UW LICHAAM KENNEN

Voor uw eerste sessie analyseren we de samenstelling van uw lichaam. We meten het vetpercentage, de vetvrije massa en het watergehalte in uw lichaam met een professioneel meettoestel.

Na de eerste sessie wordt opnieuw een lichaamsmeting uitgevoerd om de vooruitgang te meten. Verschillende ervaringen tonen aan dat na de eerste sessie vaak 1 tot 5 centimeterverlies te zien is.

 

2. LIPO-LASER BEHANDELING
De laserstralen van de DETOXBODY Lipo-Laser dringen tot diep in de vetcellen en zetten het vet om in water en glycerollen die via de poriën van de celwand naar buiten komen.
> Veilig & pijnloos

De werking van de lipo-laser op de te vetcellen

1. Vetcellen in rust

2. De laserstralen doordringen en stimuleren de vetcellen

3. De laserstralen creëren poriën in de celwand waardoor de inhoud van de cel ontsnapt

4. Vetzuren, glycerol en water komen tussen de vetcellen terecht

5. Het water samen met de vetzuren en glycerol komen terecht in het lymfesysteem

6. De vetcellen zijn aanzienlijk gekrompen

ANDULLATIE BEHANDELING

Andullatie zorgt voor een goede drainage, waardoor het overtollige water effectief kan worden afgevoerd door het lymfesysteem.

Vermijd het jo-jo effect

Als je stopt met je dieet of het minder streng aanpakt, is het heel normaal dat je lichaam opnieuw vet opstapelt en je weer zwaarder wordt. Dit heet het ‘jojo-effect’. In het Detoxplan willen we dit absoluut vermijden.

Een goed werkend metabolisme helpt bovendien makkelijker vet te verbranden. Combineer dit met een aangepast dieet en voldoende lichaamsbeweging en je hoeft je geen zorgen meer te maken over het jojo-effect.

Minder Cellulitis

Een slechte werking van het lymfesysteem kan zorgen voor vochtophopingen in het lichaam. Hierdoor ontstaat onder andere cellulitis. Dankzij de dieptemassage van de ANDUBALANCE wordt het lymfesysteem gestimuleerd en worden afvalstoffen afgevoerd, samen met overtollig vocht. Bovendien stimuleert Andullatietherapie® ook de aanmaak van collageen, wat zorgt voor een jongere en strakkere huid.